top of page
  • Writer's pictureptjohanna

Miksi kannattaa valita henkilökohtainen treeniohjelma?

Treeniohjelma on yksi osa terveellisen ja aktiivisen elämäntavan ylläpitämistä. Kuten ruokavalionkin kohdalla, myös treeniohjelman tulisi olla yksilöllisesti räätälöity, jotta se sopii juuri sinun tarpeisiisi, rajoitteisiin, tavoitteisiisi ja elämäntilanteeseesi. Tässä blogipostauksessa käymme läpi, miksi kannattaa valita henkilökohtainen treeniohjelma, ja esittelemme Johannasfitin tarjoamia räätälöityjä treeniohjelmia.



Miksi valita henkilökohtainen treeniohjelma?


Yksilölliset tarpeet ja tavoitteet


Koska jokainen meistä on erilainen, myös treeniohjelman tulee olla yksilöllinen. Ehkä haluat lisätä lihasmassaa, parantaa kestävyyttäsi tai yksinkertaisesti pysyä kunnossa ja terveenä. Henkilökohtainen treeniohjelma ottaa huomioon tavoitteesi ja suunnitellaan siten, että se tukee niitä.


Elämäntapojen huomioiminen


Elämäntapasi vaikuttavat siihen, kuinka ja milloin ja miten ehdit harjoitella. Ehkä sinulla on kiireinen työaikataulu, harrastat jo ryhmäliikuntaa tai sinulla on muita sitoumuksia, jotka vaikuttavat harjoitteluun. Henkilökohtainen treeniohjelma mukautetaan elämäntapoihisi, jotta voit helpommin noudattaa sitä ja saavuttaa tavoitteesi.


Monipuolisuus ja joustavuus


Yksilöllinen treeniohjelma voi sisältää erilaisia harjoittelumuotoja, kuten kuntosalitreenit, kotiharjoitukset tai ulkona liikkumisen. Tämä tekee harjoittelusta monipuolisempaa ja mielenkiintoisempaa. Joustavuus on myös avainasemassa, jotta voit sovittaa treenit arkeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Näin myös motivaatio liikkumiseen säilyy.


Johannasfit henkilökohtaiset treeniohjelmat


Johannasfit tarjoaa henkilökohtaisesti suunniteltuja treeniohjelmia, jotka perustuvat asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin. Valmentajamme Johanna Niskanen,Auktorisoitu personal trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja, tekee yhteistyötä asiakkaan kanssa luodakseen treeniohjelman, joka sopii heidän elämäntilanteeseensa.



Palaute henkilökohtainen ruokavalio


Kuinka Johannasfitin henkilökohtainen treeniohjelma toimii?



  • Konsultaatio: Alussa asiakas tapaa valmentajan keskustellakseen tavoitteistaan, liikuntakokemuksestaan ja elämäntilanteestaan. Tapaaminen on mahdollista suorittaa joko kasvotusten (Uudenmaan alueella), puhelimitse tai videopuhelun muodossa.

  • Räätälöinti: Ammattitaitoinen valmentaja suunnittelee yksilöllisen treeniohjelman, joka sisältää harjoituksia ja liikkeitä, jotka tukevat asiakkaan tavoitteita ja toiveita.

  • Seuranta: Asiakas saa jatkuvaa tukea ja seurantaa valmentajaltaan, jotta varmistetaan, että harjoittelu tukee tavoitteita. Huomioithan, että seuranta koskee vain valmennuksia (lähivalmennus, etävalmennus) - pelkkä treeniohjelma ei suoraan sisällä seurantaa eikä päivityksiä!

  • Säätö: Treeniohjelmaa voidaan tarvittaessa säätää ja päivittää asiakkaan edistyksen mukaisesti. Tämä vain valmennuksissa.



Henkilökohtainen treeniohjelma voi olla yksi avain terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan. Johannasfitin tarjoamat yksilölliset treeniohjelmat voivat auttaa sinua saavuttamaan omat liikunta- ja hyvinvointitavoitteesi ammattilaisen tuella. Valitsemalla henkilökohtaisen treeniohjelman voit varmistaa, että liikunta tukee juuri sinun tarpeitasi ja elämäntapaasi.


Henkilökohtainen treeniohjelma tuo joustavuutta ja tehokkuutta harjoitteluusi, jotta voit saavuttaa tavoitteesi tehokkaasti ja nautinnollisesti. Johannasfitin tarjoamat henkilökohtaiset treeniohjelmat voivat auttaa sinua matkallasi kohti terveempää ja aktiivisempaa elämää.


Yksilöity treeniohjelma löytyy TÄÄLTÄ

Yksilöidyt valmennukset löydät ETÄVALMENNUS ja LÄHIVALMENNUS


LUE MYÖS:





4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page